Just for fun.

Move To Dance

Bij DansJeMee.be denken we niet alleen aan de kinderen, ook volwassen kunnen bij ons terecht. Jessica en Marie-Astrid hebben beiden een de opleiding Dansdocent bij Danspunt gevolgd en zullen de lessen beslist internationaal kleuren. Toch leggen we de focus om meer dan muziek alleen en willen we vooral mensen ondersteunen in hun zoektocht naar beweging op een aangename manier. Iedereen die wilt bewegen op muziek is welkom want de danser staat bij ons centraal.

Het is goed om te weten, wij geven geen traditionele dansschooldansen, noch doen we aan paardansen. Ook een fitnessclub of een Zumba-les ga je bij ons niet vinden en vooral, maar wel een team dat met hart en ziel beweegt op muziek van overal!

Heb je zin gekregen om te proberen? Dat kan, we dansen op donderdagavond in 2 groepen. De eerste groep is onze basisgroep, hier leer je de kneepjes van het vak, kan je laagdrempelig instappen en heb je na een uur genoten van een variatie aan bewegingen. Wordt de basisgroep te gemakkelijk voor je, dan kan je aansluiten op het 2e uur waar we meer ingewikkelde dansen doen en we je durven uitdagen met gekke ritmes, gekke danspasjes en veel draaien. Maar weet, zowel in het 1e als 2e uur danst iedereen naar eigen vermogen.


We bieden altijd 2 gratis proeflessen aan voor iedereen die, met of zonder partner, wilt komen proberen want ook wij weten dat het soms moeilijk te vatten is wat we juist doen. Iedereen is welkom op donderdagavond van 19u30 tot 21u30. Breng gerust een flesje drinken mee want halfweg houden we even een pauze om te bekomen en met elkaar in contact te komen.