Just for fun.

Missie en Visie

DansJeMee.be Missie

Als DansJeMee.be willen we kinderen, jongeren en volwassenen, ongeacht hun achtergrond in de ruime omgeving van Kapellen de kans geven om te bewegen op muziek zonder de nood om te presteren.  

DansJeMee.be Visie

De visie van DansJeMee.be kan onderverdeeld worden in 3 onderdelen die elk op zich een deel van de totale visie van de organisatie onderbouwen en een evenredig belang hebben.

  •  #MeerDanDans: Als organisatie willen we meer dan enkel danslessen aanbieden aan jong en oud. We willen echt connecteren met onze leden waarbij we oog hebben voor zowel het fysieke als mentale welzijn van al onze leden.
  • #DanserCentraal: Al onze activiteiten zijn gericht op onze dansers om zowel rechtstreeks als onrechtstreeks hen het plezier van dans te kunnen laten beleven. Samen met hen proberen we te groeien en uit te blinken in wat we doen.
  • #NietsMoetDansenMag: We onderscheiden ons van dansscholen en dansstudio’s dat wij géén optredens, wedstrijden, shows of demo’s geven met onze leden. Onze leden dansen voor het plezier samen met elkaar.